Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като адвокатите

...
Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като адвокатите
Коментари Харесай

Грозна семейна свада около болния Ален Делон

Лекар ще реши здравословното положение на Ален Делон, откакто юристите на 88-годишния френски артист и синът му Антони желаеха той да бъде подложен под правосъдна отбрана, съобщи Агенция Франс Прес, като цитира френските управляващи.

" Прокуратурата в Монтаржи е поискала дипломиран доктор да направи оценка на състоянието на Ален Делон ", се споделя в изказване на прокуратурата в градчето в Централна Франция, покрай мястото, където живее артистът, прочут с функциите си в " Басейнът " и " Гепардът ".

" Прокурорът удостоверява, че на 10 януари 2024 година е получил два обособени имейла от юристите на Антони и Ален Делон, в които се показва, че артистът незабавно би трябвало да бъде подложен под правосъдна отбрана по здравословни аргументи ", се споделя в изказването. В него се прибавя, че процедурата няма да бъде обект на " по-нататъшна връзка ".

По-рано Лоранс Бедоса, показала се за юрист на Ален Делон, съобщи в известие за медиите, че е " поискала по е-поща от прокурора на Монтаржи да стартира процедура за слагане на Делон под правосъдна отбрана ".

" Това е доста удовлетворяващо за нас и за нашия клиент. Надяваме се, че експертната оценка ще бъде осъществена от експерт, с цел да можем най-сетне да бъдат обновени грижите, от които се нуждае Ален Делон ", съобщи пред Агенция Франс Прес Кристоф Айела, юрист на Ален Делон.
Той разгласи пред " Фигаро ", че към този момент не пази ползите на дъщерята на артиста – Анушка, " с цел да се успокоят полемиките ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР